Välj en sida

Healing Kristinehamn

Välkommen till Helhetskänslan!

Unna dig en stunds avslappning

Varmt välkommen till oss på Helhetskänslan! Vi är ett företag som till största del arbetar med healing i form av kristall- och reikihealing. Företaget ligger i Kristinehamn men vi vänder oss även till er i dess omnejd.

Reikihealing är en behandling av lugnande och avslappnande karaktär som hjälper till att frigöra stress och spänningar. Utövaren tillför ny energi till kroppen med hjälp av sina händer. Den energin balanserar och löser i sin tur upp blockeringar av kroppens egna energier. Energin stärker även immunförsvaret och kroppens egen läkningsförmåga. Reikihealing har förmågan att fungera även om mottagaren är tveksam.

Utöver healing erbjuder vi även försäljning av stenar och kristaller. Dessutom säljer vi smycken i form av armband, halsband, örhängen och ringar.

Välkommen att boka din tid för healing, detta görs smidigt genom vår Boka direkt. Tveka inte på att ta kontakt med oss om ni har några frågor om oss eller healing.

 
Healing Kristinehamn

Healing

Som sagt erbjuder vi healing i form av reikihealing. Denna typ av healing arbetar med att föra in ny energi i kroppen och att lösa upp eventuella blockeringar i kroppens egna energier. Det är en avslappnande behandling som frigör stress och spänningar.

Presentkort

Ge bort en lugn och avkopplande stund till någon du bryr dig om genom att köpa ett presentkort hos oss. Mottagaren kan smidigt boka in healing när de behöver det på en tid som passar. Presentkort köpes via vår Boka direkt.

 

Boka tid

All bokning sker via vår Boka direkt, ett smidigt sätt för att boka tid. Du väljer behandlingen du är intresserad av och en tid som passar. På vår Boka direkt hittar ni närmare information om behandlingen, pris och hur lång tid en behandling tar.

Varmt välkommen!